Het leukste jubileum weekend

ScreenHunter_308 Feb. 02 09.59Pistes & Funpark in één weekend. Het leukste van twee werelden voor uw jubileum- of personeelsuitstap. Voor elke deelnemer valt er nogal wat te kiezen. Twee in één!

Een gezellig weekendje weg met collega’s, partners en kinderen. Hartelijk welkom in Bottrop – midden in het Ruhrgebied!  Winterpret in de sneeuw van het Alpincenter of volop pret in funpark Movieworld.

Naast de highlights van het alpincenter, de skihal,biedt het alpincenter talloze leuke en spannendesportieve activiteiten. Bovendien lenen de gezellige cafés en restaurants zich perfect voor een gezellige feest, borrel, of andersoortige festiviteiten. Wat te denken van après-skiën zoals in de Alpen?

Bent u als deelnemer minder van de winterpret maar meer van spannende attracties dan ScreenHunter_309 Feb. 02 10.12kunt u in plaats van een bezoek aan het Alpincenter kiezen voor een uitstap naar het plaatselijke Movieworld. In Europa’s grootste film- en entertainment pretpark Movie Park beleeft u „Hollywood in Germany“ met de hele familie! Hier wacht zo veel actie en entertainment op u dat u moeite zult hebben een keuze te maken tussen de vele meeslepende attracties… Verheug u alvast op een spannende dag in het pretpark!

Het veelzijdige aanbod dit weekend maakt uw uitstap tot een ware belevenis! Wij helpen u op weg naar een onvergetelijk en feestelijk wekendje weg voor uw personeel en bedrijf.

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.