Handelsmissie of beurs

DSC_7328Buitenlandse missie of beurs.

Bent u voornemens om met uw branche- cq. belangenvereniging, uw bedrijf of als ( semi )overheid deel te nemen aan een internationale handelsmissie of beurs dan kunnen wij complete maatwerk reisarrangementen aanbieden. Eventeel ook met partnerprogramma.

Wij combineren voor u de vluchten, hotelaccommodatie, transfers, vergaderfaciliteiten, maaltijden, activiteiten, e.a.

Maak gebruik van de netwerkmogelijkheden door gebruik te maken van een georganiseerde handelsmissie of beursreis. Samen met vakgenoten reizen is een ideale manier om op informele wijze interessante contacten op te doen.

Maak van een doelstelling een bestemming….

Plaats hier uw ( aan ) vraag:

hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.