Groepsreizen

boedapest 14De kunst van het genieten…. leven is beleven.

De uitdaging en doel van een groepsuitstap is om het iedere deelnemer naar de zin te maken. Zorgen voor een goede opbouw en invulling waardoor iedereen kan vinden waar hij of zij van kan genieten. Activiteiten en unieke bestemmingen kunnen hierbij voor interactie zorgen en als katalysator dienen. De manier om mensen op een ongedwongen manier dichter bij elkaar te brengen. 
Een buitenlandse en vaak ook zomerse bestemming kan een uiterst geschikte stemmingmaker zijn. Je hoeft je gasten dan niet te veel te onderhouden met allerlei sociale programma’s want er is vaak heel veel vertier voorhanden op de plaats van bestemming. Verder zijn buitenlandse trips vaak goedkoper als totaalarrangement.

Wij zijn specialist in het organiseren van uw groeps- en incentive reis. Wij bieden een breed assortiment aan exclusieve reizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen over de gehele wereld. Met onze ervaring en creativiteit stellen wij samen met u een arrangement samen. Maatgesneden conform uw wensen en eisen. Van idee tot uitvoering. Iedere bestemming krijgt door uw eigen inbreng iets onvoorspelbaars en wordt daardoor persoonlijk en uniek. Reizen om nooit meer te vergeten. Een trip waar door de deelnemers nog lang over zal worden nagepraat.

Welk idee bij u past? Laat u verrassen. Wij doen meer dan u verwacht.

Samen beleven is dubbel genieten………

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.