Grand Prix F1

max verstappenTopsport in Topsteden

Een prachtig circuit, gestroomlijnde bolides, ronkende motoren, piepende banden, topcoureurs dat zijn dé kenmerken van een Formule 1 Grand Prix wedstrijd.

Bent u hier een groot liefhebber van en zou u graag relaties willen uitnodigen op zo’n unieke locatie? Wij bieden u deze kans!

UNIGLOBE Travel biedt u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan één van de Grand Prix’s die op de F1-kalender staat.

U wordt als VIP ontvangen in wereldsteden zoals Abu Dhabi, Barcelona, Boedapest en Monaco, of naar welke mooie stad ook uw voorkeur uitgaat?

Wordt een Grand Prix uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.