Finland

FinlandFinland staat vooral bekend om zijn vele meren en bossen. Vooral het zuiden en midden van Finland bevestigen dat beeld. Naast de bossen treft u er gezellige stadjes waar u kunt genieten van het alledaagse leven van de Finnen. Elke stad in Finland kenmerkt zich op een andere wijze, waardoor u een mooi beeld krijgt van de geschiedenis van Finland. U kunt een bezoek brengen aan één van de vele musea die het land rijk is, of geniet u van de Finse architectuur. Anderen zullen hun hart kunnen ophalen bij de attrakties die het land te bieden heeft. En natuurlijk mag een bezoek aan de traditionele Finse sauna niet ontbreken.

In het noorden van Finland treft u een heel ander landschap, een toendralandschap. In de vele parken die u hier aantreft, kunt u schitterende wandel- en trektochten maken, waarbij u onderweg ongetwijfeld veel rendieren en andere inheemse dieren zult aantreffen. Vergeet u niet een bezoek te brengen aan het echte Kerstdorp? Rovaniemi is ook zeer de moeite waard als er nog geen sneeuw ligt.

Wij hebben voor u een groot aantal schitterende rondreizen in de verschillende gebieden van Finland uitgezet. Al deze reizen brengen u op zeer interessante plekjes en u heeft volop de tijd om de omgeving te verkennen. Wilt u liever wat langer op een bepaalde plek blijven? Of wilt u uw reis uitbreiden met een excursiereis naar Sint Petersburg of Tallin? Informeert u naar de mogelijkheden.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel