Fiets bestemmingen

02Fietsen op Mallorca is een ware belevenis. Tussen de twee bergketens Serra de Tramuntana en Serra de Llevant ligt een laagvlakte. In een afwisselend landschap en afgestemd inspanningsniveau kan het hele jaar door worden gefietst.

Gedurende juli en augustus is het aan te raden gedurende de ‘siësta-uren’ verkoeling te zoeken, maar ‘s ochtends en vanaf de namiddag kan ook dan prachtig worden gefietst. Onderweg bieden de pittoreske dorpjes mooi gelegen terrasjes om de dorst te lessen en kennis te maken met de Mallorcaanse keuken.

Mallorca is met zijn 3000 km² het grootste eiland van de Balearen, dat van oorsprong bekend staat om zijn heerlijk klimaat en prachtige stranden. Daarnaast is Mallorca een sportief, gastvrij, gastronomisch en cultureel bijzonder eiland.

De sfeer op Mallorca is aangenaam. Mensen genieten van het buitenleven en flaneren op de boulevard. Ze haasten zich niet en houden de siësta in ere. Vanuit de oudheid hebben de Romeinen, Arabieren en Europeanen hun sporen achtergelaten in het landschap en de cultuur.

Palma is de hoofdstad van Mallorca, een stad vol prachtige Koninklijke gebouwen, zoals de kathedraal, het paleis en het zomer verblijf van de koning.

Mallorca heeft een subtropisch klimaat. Daardoor zijn de winters milder dan op het Spaanse vasteland. Verder houdt het kustgebergte veel koufronten tegen. In het vroege voorjaar kan het ‘s ochtends nog een beetje fris zijn, maar al snel neemt de temparatuur toe. In het voorjaar is een regenbui, zeker in het bergachtig gebied, altijd mogelijk. Maar deze zijn meestal van korte duur.De gemiddelde maximum temparatuur in Palma is 21,4° C, met gemiddeld 7 uur zon per dag het gehele jaar door

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
Transfers van en naar de luchthaven
Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
Ontspanning ter vrije besteding
Lunches, diners, recepties, party’s
Reisbegeleiding met een lokale gids/host
24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel