Exclusieve luxe

ZanzibarBeloon uzelf met een break away. Om even uit die 24-uurs maatschappij te stappen. En weer nieuwe energie op te doen.

Combineer uw zakenreis met een welverdiende break. Wij maken van een doelstelling een bestemming. Wij combineren actief bezig zijn met ontspannen tijdens een welverdiende fitness break op een exotische locatie.

U rust uit van de inspanningen en ontspant en geniet van zon, zee en strand. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden voor sportieve activiteiten en gaat u op in de aanwezige natuur en cultuur. Op zijn tijd afgewisseld met gezonde culinaire hoogstandjes voorzien van de lekkerste drankjes.

Wij selecteren bestemmingen op de mooiste plekken ter wereld met accommodaties voorzien van alle mogelijke en benodigde faciliteiten. Fitness, wellness en lifestyle. Geheel op maat voor u geselecteerd en samengesteld.

Onthaasten op buitengewone bestemmingen.

Plaats hier uw aanvraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.