Events tips & budget

stars in concertMet een aantal organisatorische handigheden en tips houdt u uw event, incentive of uitstap betaalbaar zonder op kwaliteit in te leveren.

1. Combineer event en opleiding. Geef de reis inhoudelijk iets mee zodat het tegelijkertijd ook een investering in opleiding is.

2. Plan een slimme datum. Het weekend is goedkoper, met name in zakenhotels. Het weekend gaat bovendien niet ten koste van de productiviteit in uw bedrijf. En uw personeel investeert vrije dagen. Mei, juli en augustus zijn vaak rustige maanden in zakelijke hotels.

3. Goedkoop buitenland. Voor een event of uitstap kan een zomerse en zuidelijke bestemming een besparing opleveren. Programmering in de buitenlucht is relaxed en gratis. Verder zijn ( nog ) onbekende bestemmingen vaak aantrekkelijk geprijsd.

4. Samen delen. Hotelkamers delen is aantrekkelijk in de kosten. Gratis doorzakken in de avonduren wordt tegenwoordig echt niet meer door het personeel verwacht. Als werkgever wordt het eerste rondje aan de bar zeer op prijs gesteld. Daarna is alles voor eigen rekening.

Plaats hier uw ( aan ) vraag: 


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.