Emila Romagna

emilia romagnaEmilia Romagna is een van de grootste regioni van Italia. Emilia Romagna is ideaal voor bezoekers van en liefhebbers van sfeer- en stijlvolle Italiaanse steden.

Omringd door de beroemde buren Lombardijë, Venetië en Toscane, leidt Emilia Romagna tot nu toe een leven in de schaduw op de toeristische landkaart. Toch behoort de regio tot de mooiste van Italië dankzij de ongekende pracht van steden als Bologna, Ferrara en Ravenna.

De hoofdstad van Emila Romagna is Bologna. De stad is een en al geschiedenis en er is veel te zien. Bologna is bij uitstek een stad om heerlijk te flaneren onder de mooie portici, arcades, of om op een terras te zitten en de studentenstad aan je voorbij te laten trekken.

De kustlijn van Ferrara ligt tussen Venezië en Rimini. Ferrara en omstreken staan garant voor uitgebreide afwisseling: de stad is een must voor kunstliefhebbers, maar de Lidi di Comacchio, de zeven badplaatsen, zijn zeker ook een bezoek waard!

Iedereen kent de naam. Parma is beroemd om de Parmaham en de Parmezaanse kaas. Maar er zijn nog tientallen andere redenen om de stad te bezoeken. Niet in de laatste plaats om de artistieke uitstraling van de stijlvolle stad.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.