Dealernetwerk

dansGoed georganiseerde bedrijfsevenementen betalen zichzelf vrij gemakkelijk terug.

Het is een hele effectieve investering. Uw relaties/dealernetwerk in het zonnetje zetten en uw bedrijf op een goede manier promoten?

Kom met een programma waarvan iedere relatie enthousiast wordt. Origineel, interactief en verrassend, met ingrediënten waar men nog lang over zal napraten. Klant relatiedagen….. U kunt ook nog studie elementen toevoegen zoals meetings, seminars of een congres. Tevens kan er ruimte gemaakt worden voor bedrijf- en productpresentaties.

Plaats hier uw ( aan ) vraag: World_Map


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.