De Kroon op het werk….

cycle clinicCycle clinics met Karsten Kroon. Een uniek team building event  om uw personeel te motiveren of uw klanten en relaties in het zonnetje te zetten. Op IBIZA, wieler paradijs bij uitstek!

IBIZA, wieler paradijs bij uitstek! De beste manier om dit eiland te verkennen. Met een stevige fiets kun je bijzondere en de mooiste plekjes bereiken en de meest hobbelige fietsroutes perfect afleggen.

Dit alles onder leiding en begeleiding van Karsten Kroon! Karsten kent het eiland op zijn duimpje en laat Ibiza graag zien tijdens tochten op de mountainbike of racefiets. Inspirerende verhalen uit zijn topsportverleden zullen hierbij niet ontbreken! Hoe hij een etappe won in de Tour de France of de 2e plek tijdens “zijn” Amstel Gold Race. De 39 botbreuken die hij opliep tijdens zijn carrière en de druk waarmee je als topsporter om moet gaan. Het belang van samenwerking, het stellen karsten Kroonvan doelen en ga zo maar door!

Ibiza is een enorm populaire fietsbestemming. De ruige natuur, het perfecte fietsweer, en de glooiende heuvels maken dit tot een waar paradijs. Dit geldt niet alleen voor de meest doorgewinterde fietsers maar natuurlijk ook voor de recreatie sportievelingen onder ons. Alle mogelijke tours en uitdagende routes zijn voorhanden in verschillende moeilijkheidsgraad en duur. Voor geoefende en minder ervaren fietsers. De heuvels en bergen die Ibiza kenmerken bieden voor elk wat wils.

Vooral het ruigere noorden van Ibiza leent zich perfect voor Mountainbike tochten. Er zijn Cycle clinicsruim 20 routes over het eiland langs mooie dorpen met afwisselende natuur en schitterende vergezichten. De wegen in Ibiza zijn ook zeer geschikt om op de racefiets te verkennen. De tochten variëren van 50, 75 km tot een complete ronde om het hele eiland van 130 kilometer. De glooiende heuvels zorgen er voor dat ook de klimmers stevig aan hun trekken komen op Ibiza.

UNIGLOBE Travel biedt u deze uitgelezen kans. Wij heten u welkom bij de cycle clinics van Karsten Kroon op Ibiza. Om de Kroon op uw werk te zetten.

Wij bieden twee fietspakketten aan op Ibiza in de vorm van een volledige week of een verlengd weekend. In overleg zijn deze pakketten uit te breiden met allerlei extra opties en activiteiten. De basis zijn clinics met Karsten Kroon met fiets tours op de mountainbike en/of racefiets.

Inbegrepen in de arrangementen:

– vluchten, transfers, accommodatie en verblijf
– huur fietsen, begeleiding en veiligheid tijdens de fiets tours
– aanwezigheid van Karsten Kroon tijdens fietstochten activiteiten
– begeleiding en uitvoering van het complete weekprogramma
– 24/7 beschikbaar en bereikbaar.

Arrangementen alleen te boeken bij minimale deelname vanaf 15 tot maximaal SuperSport EventsLogo 30030 personen. In het voorjaar in de maanden februari, maart, april, mei en in het najaar in september en oktober.
Onze arrangementen worden samengesteld en georganiseerd in samenwerking met Super Sport Events.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.