Cruise & Lifestyle op de Theems

ScreenHunter_37 Mar. 18 09.47Boating Experience. Beloon uzelf met een rustgevende break. Om even uit die 24-uurs maatschappij te stappen. En weer nieuwe energie op te doen. Op en rond de wateren op diverse plaatsen rondom Londen.

Het historische stadje Henley on Thames is zeer gunstig gelegen aan de Theems, met Oxford en Windsor Castle op vaarafstand. Henley is wereldberoemd om zijn jaarlijkse roeiwedstrijden en muziekfestival. Het is een typisch Engels marktstadje met een uitstekend winkel- en restaurantaanbod. Het ligt centraal in de vallei van de Theems, niet ver van bekende plaatsen als Sonning, Wallingford, Bray, Marlow, Windsor en zelfs Londen! Indrukwekkende koninklijke paleizen, spannende themaparken… langs de Theems liggen tal van interessante attracties voor de hele bemanning. Windsor Castle, de ‘dromende torenspitsen’ van Oxford en de verstilde stukken rivier die we kennen uit Engelse boeken als De wind in de wilgen en Drie mannen in een boot – u hebt ze allemaal binnen handbereik.

Combineer ( tot max. 8 personen ) actief bezig zijn met ontspannen tijdens een cruise door de over de Theems. Geheel op maat voor u geselecteerd en samengesteld inclusief vluchten naar Londen.

Beleven is leven. Varen maar!

Plaats hier uw aanvraag: World_Map


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.