Cruise & Lifestyle Kroatië

ScreenHunter_39 Mar. 18 10.23Boating Experience. Beloon uzelf met een rustgevende break. Om even uit die 24-uurs maatschappij te stappen. En weer nieuwe energie op te doen. Op en rond de wateren op diverse plaatsen in Kroatië.

Het hartvormige schiereiland Istrië strekt zich uit in de kristalheldere Adriatische Zee en staat bekend als een verborgen paradijs met een zonnige en mediterrane atmosfeer. Breng een bezoek aan Kroatië en laat uw dromen hier werkelijkheid worden. Dit gastvriendelijke land met meerdere culturen heeft op een relatief klein oppervlak veel diversiteit en schoonheid te bieden.

Pula en Istrië
De blauwe zee, de witte stenen en het groene binnenland vormen het kleurenpalet van het grootste Kroatische schiereiland Istrië. Het blauw van de zee staat in fel contrast met de weelderige begroeiing en de oude stadjes die aan Griekse tempels doen denken. Soms lijkt in het betoverende landschap de dunne grens tussen droom en werkelijkheid te vervagen. En telkens komt de eeuwenoude geschiedenis hier weer tot leven…

Zadar en noord Dalmatië
De provincie Zadar is het noordelijkste deel van Dalmatië en daarmee de toegangspoort voor iedereen die vanuit het noorden naar deze streek reist. Zadar kent prachtige contrasten en is rijk aan zowel historisch erfgoed als wonderschone natuur. Ook in de 3.000 jaar oude provincie hoofdstad Zadar wandel je als het ware door de geschiedenis. De stad herbergt het grootste Romeinse forum aan deze zijde van de Adriatische zee evenals de unieke romaanse kerken St. Donatius, St. Anastasia en St. Chrysogonus. Vlakbij Zadar ligt de oudste koninklijke residentiestad van Kroatië, Nin, waar u ook de kleinste kathedraal ter wereld kunt bewonderen (de Heilige Kruiskerk is maar 36 passen lang). Kortom, hier komt u direct in aanraking met de oorsprong van de Kroatische cultuur.

Split en midden Dalmatië
Olijfgaarden, welig groeiende kruiden, contrasterende witte bouwstenen en uiteraard het Biokovo-gebergte met zijn uitlopers tot in zee. Deze streek is niet alleen van een fenomenale schoonheid, maar kent ook een rijke geschiedenis. Verder maken de vele culturele evenementen deze regio tot een zeer interessante vakantiebestemming.

Combineer ( tot max. 8 personen ) actief bezig zijn met ontspannen tijdens een cruise. Geheel op maat voor u geselecteerd en samengesteld inclusief vluchten naar Kroatië.

Beleven is leven. Varen maar!

Plaats hier uw aanvraag: World_Map


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.