Cruise & Lifestyle in Nederland

ScreenHunter_09 Feb. 12 11.28Boating Experience. Beloon uzelf met een rustgevende break. Om even uit die 24-uurs maatschappij te stappen. En weer nieuwe energie op te doen. Op en rond de wateren op diverse plaatsen in Nederland.

Nederland is het land met een uitermate rijke scheepvaarthistorie. Bootvaren is voor de Nederlander een bijna vanzelfsprekend onderdeel van het leven en de infrastructuur ervoor is dan ook navenant. Prachtige, moderne jachthavens met alle voorzieningen en talloze ligplaatsen in fraaie dorpen, steden en natuurgebieden staan u ter beschikking. Door de grote verscheidenheid komt elke watersporter aan zijn trekken. Trage stromen, rivieren, kanalen, meren, grindplassen en de kust vormen een geweldige afwisseling in landschap en beleving. Nederland, ja, het land van de windmolens en de klompen, heeft een enorm en veelzijdig aanbod op historisch, cultureel en gastronomisch gebied.

Vaar met een Linssen motorjacht naar heerlijke bestemmingen zoals het beroemde Deltagebied met Veere, Middelburg, Zierikzee en Goes, of het Hollands Plassengebied met Amsterdam en Utrecht, of de unieke provincie Fryslân (Friesland) op de Fluessen, het Slotermeer, Tjeukemeer of Sneekermeer.

Nederland. Ervaar het watersportparadijs. Met een Linssen.

Combineer ( tot max. 8 personen ) actief bezig zijn met ontspannen tijdens een cruise door de Nederlandse wateren. Geheel op maat voor u geselecteerd en samengesteld.

Beleven is leven. Varen maar!

Plaats hier uw aanvraag: World_Map


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.