Cruise & Lifestyle in België

ScreenHunter_36 Mar. 18 09.34Boating Experience. Beloon uzelf met een rustgevende break. Om even uit die 24-uurs maatschappij te stappen. En weer nieuwe energie op te doen. Op en rond de wateren op diverse plaatsen in België, noord Frankrijk en zuid Nederland.

Nergens verbinden de waterwegen zoveel historische en interessante steden als in België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland. Met een luxe Linssen motorjacht kunnen ontspanning en cultuur op een stijlvolle wijze worden gecombineerd. Als gast kunt u deze jachten huren bij de nieuwe Belgische locaties Kuurne (bij Kortrijk) en Kinrooi (bij Maaseik, perfect bereikbaar vanuit bijv. Amsterdam, Brussel, Düsseldorf of Aken).

De rustige waterwegen voeren u door fraaie landschappen naar bekende plaatsen als Nieuwpoort (een dagje aan het strand!) of fraaie oorden als Diksmuide, Oudenaarde en Veurne. Of bezoek Luik, Maastricht en Roermond via de Limburgse Grensmaas. U kunt er interessante musea bezoeken of heerlijk shoppen in de gezellige winkels. En dan is er natuurlijk het genieten van gastronomie en culinaire hoogstandjes, van het ongekende aanbod aan overheerlijke Belgische bieren, van pralines en chocolade en nog veel meer. Niet voor niets worden de Belgen ook wel ‘Bourgondiërs’ genoemd.

Laat u informeren en beleef het waterland van België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland zoals weinigen het ooit zullen kennen…

Combineer ( tot max. 8 personen ) actief bezig zijn met ontspannen tijdens een cruise. Geheel op maat voor u geselecteerd en samengesteld.

Beleven is leven. Varen maar!

Plaats hier uw aanvraag: World_Map


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.