Cruise & Lifestyle Frankrijk

ScreenHunter_42 Mar. 18 11.03Boating Experience. Beloon uzelf met een rustgevende break. Om even uit die 24-uurs maatschappij te stappen. En weer nieuwe energie op te doen. Maak kennis met het grootste network van binnenwaterwegen in Europa!

Frankrijk is nog altijd één van Europa’s populairste vakantielanden. Dat is ook geen wonder. Dankzij de bewogen en rijke geschiedenis van het land biedt Frankrijk een ongelooflijke hoeveelheid en variatie aan cultuurhistorisch erfgoed. Dat alleen al maakt elke reis in elke regio van het land tot een spannende belevenis. ‘Leven als God in Frankrijk’ is een uitdrukking die niet voor niets in vrijwel de hele wereld gebruikt wordt om uit te drukken wanneer het ons goed gaat. De Franse wijnbouw en gastronomie is ongeëvenaard, veelzijdig en verrassend.

Velen ‘kennen’ Frankrijk alleen vanaf de “Autoroute du Soleil”, maar beseffen misschien niet aan hoeveel schoonheid ze voorbij razen.

Het Franse netwerk van binnenwaterwegen is het grootste in Europa. Eén van de mooiste manieren om Frankrijk ‘van binnenuit’ te leren kennen is vanaf het dek van je ‘eigen’ motorjacht. Het betekent: welkom zijn in hartje stad, opgaan in de rust van de voorbijglijdende natuur, een praatje maken met de sluiswachter en natuurlijk genieten van de regionale specialiteiten. Voor even een beetje Fransman worden… dat kan met een Linssen motorjacht.

Combineer ( tot max. 8 personen ) actief bezig zijn met ontspannen tijdens een cruise. Geheel op maat voor u geselecteerd en samengesteld inclusief vluchten.

Beleven is leven. Varen maar!

Plaats hier uw aanvraag: World_Map


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.