Cruise & Lifestyle Duitsland

ScreenHunter_40 Mar. 18 10.33Boating Experience. Beloon uzelf met een rustgevende break. Om even uit die 24-uurs maatschappij te stappen. En weer nieuwe energie op te doen. Op en rond de wateren op diverse plaatsen in Duitsland.

Kom genieten van glinsterende meren, uitgestrekte natuurgebieden en het bruisende Berlijnse stadsleven. Beleef de mooiste kustregio’s en binnenwateren van Noord-Duitsland! In het hart van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern bevindt zich het Mecklenburgse merengebied. Samen met de meren rond Berlijn en Brandenburg vormt dit gebied het grootste een mooiste watersportgebied in Midden-Europa. De meer dan 1000 meren, verbonden door talloze rivieren en kanalen, zijn kenmerkend voor dit unieke natuurlandschap. Wie hier met een jacht door de vrijwel ongerepte natuur vaart, vergeet snel alle dagelijkse stress en komt weer helemaal tot zichzelf. Idyllische stadjes en dorpen nodigen uit tot een bezoekje aan de wal.

Het Bodenmeer ligt in het hart van Europa en vormt de grens tussen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Rondom het meer zijn niet alleen prachtige landschappen te vinden, maar ook een grote rijkdom aan cultuur en een optimaal ondernemingsklimaat. Beleef zelf ook de unieke pracht van dit uitgestrekte meer, maak kennis met de verschillende culturen en culinaire specialiteiten uit deze regio en ervaar hoe drie landen hier op verrassende wijze samenkomen. Geniet van een heerlijke en ontspannen tijd aan de voet van de Alpen.

Vanuit Lübeck beschikt u over een uniek en gevarieerd vaargebied bestaande uit rivieren, kanalen, meren en kustwateren. Plaatsen als Travemünde, Timmendorf en Scharbeutz zijn klassieke oorden voor vakantiegangers die verzot zijn op zon, zee en strand. Of misschien ontdekt u liever het gevarieerde landschap rond het drielandenpunt van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Hier treft u uitgestrekte recreatiemeren aan, evenals kleinere en grotere steden en natuurlijk de unieke wijnstreek langs de Moezel.

Combineer ( tot max. 8 personen ) actief bezig zijn met ontspannen tijdens een cruise. Geheel op maat voor u geselecteerd en samengesteld inclusief vluchten.

Beleven is leven. Varen maar!

Plaats hier uw aanvraag: World_Map


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.