Boating Experiences

home-main-teaserCruisen  op het water in diverse Europese landen. Kom aan boord, gooi de trossen los en geniet.

Het is altijd een zeer bijzondere ervaring om de wereld vanaf het water te ontdekken en te beleven. U vaart bijvoorbeeld langs prachtige plaatsjes die door een paradijselijk landschap zijn omgeven, of u maakt kennis met royale boulevards en kastelen direct langs uw route. Of misschien voelt u zich meer thuis in gezellige, kleine haventjes.

Niet zelden bevaart u rivieren waarlangs eeuwen geleden al de eerste nederzettingen ontstonden. Deze nederzettingen groeiden uit tot steden die vandaag de dag een enorme rijkdom aan cultuur, gastronomie en amusement te bieden hebben.

Combineer ( tot max. 8 personen ) actief bezig zijn met ontspannen tijdens een cruise door landen zoals Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Kroatië, Zwitserland, maar natuurlijk ook in ons eigen land of dat van onze zuiderburen. Geheel op maat voor u geselecteerd en samengesteld.

Beleven is leven.

Plaats hier uw ( aan ) vraag: 


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.