Cruise Experiences zeil jacht

zel cruiseHet zeiljacht waarop u aan boord gaat is een ideale speeltuin om tijdens een zakelijke of privé cruise magische eilanden te ontdekken.

Door de relatief lange passage en eindeloze mogelijkheden voor activiteiten tussen de eilanden is een verlenging van het verblijf op een van de eilanden aan te bevelen. Maak gebruik van een combinatie van activiteiten en relaxen. Een en ander is geheel op maat in te bouwen.

Tijdens de cruise zijn elke dag een veelheid aan activiteiten mogelijk. Zwemmen, snorkelen en duiken voor de liefhebbers. Waterskiën, Stand Up Paddle boards, kajak varen, troling of vissen. De meeste activiteiten vinden plaats op of rond het water en het strand. Maar er is ook volop gelegenheid om te wandelen. Ook kunt u deelnemen aan de voorbereiding van de dagelijkse BBQ op het strand.

De cruise wordt op maat en geheel volgens de wensen van u samengesteld. Bijna alles is mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken ……………Niet zoeken maar vragen!

Sail Away op een luxe zeiljacht om zo de mooiste bestemmingen te ontdekken. 


Plaats hier uw ( aan ) vraag: 
hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.