Congressen

event managementEen nationaal of internationaal congres organiseren? Wij zoeken en boeken voor u de beste event locatie, waar dan ook ter wereld!

Het belang van een succesvolle deelname aan een meeting, conferentie of conventie voor uw onderneming hoeven wij niet uit te leggen. Het uiteindelijke succes hangt onder andere af van de juiste planning, het aanwezige management potentieel bij het event, de keuze van bestemming en accommodatie en een naadloos verlopende organisatie. Dat alles om de geoogde doelstellingen te behalen.

Wij helpen om uw doelstellingen mogelijk te maken en in deze te faciliteren. Wij zullen samen met u het event vormgeven en vervolgens organiseren. Op een unieke bestemming, of dat nu New York, Shanghai of Kaapstad is.

Maak van een doelstelling een bestemming.

Plaats hier uw aanvraag: World_Map


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.