Confertainment, teambuilding en ontspanning

ConfertainmentEen combinatie van werk en entertainment. Teambuilding van de hoogste plank. Effectief en productief werken in een ontspannen en onderhoudende sfeer.

Confertainment is een combinatie van een conferentie en een animatieprogramma. Europa-Park in het Duitse Rust, in de omgeving van Freiburg, past dit concept reeds jaren met veel succes toe. Door het creëren van een bijzondere sfeer voor professionele bezigheden in combinatie met een breed scala aan entertainment,

Duitslands grootste themapark biedt de perfecte setting voor een geslaagd team evenement. Met uitstekende faciliteiten en infrastructuur, met thema events, met schitterende shows en culinaire verwennerijen in combinatie met een te maken keuze uit een aantal 4-sterren thema hotels. Dit maakt Europa-Park tot een unieke en inspirerende ervaring en beleving.

Honderd attracties en shows voor jong en oud! Met maar liefst 11 achtbanen, een ware oase voor de liefhebbers!

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.