Charter Services

Gemeente Sittard TurkijeWij adviseren, bemiddelen en organiseren uw Air-Charter.

Voor groepsreizen maar ook voor uw privé of zakelijke reis. Wij combineren het meest geschikte vliegtuig met het gewenste niveau van service, binnen het beschikbare budget dat u wilt besteden.

Voor discrete executive jets voor het senior management van uw onderneming. Volledig en op maat voor u geregeld.

Voor uw bedrijfsevenementen naar waar dan ook ter wereld. Vergaderingen, incentive reizen, congressen en tentoonstellingen. Voor uw personeel, dealers of leveranciers.

Voor sportevenementen organiseren wij het vervoer van de teamGemeente Sittard Turkije 3s, de begeleiding, de sponsors en supporters.

Maatwerk advisering, bemiddeling  en organisatie:

– het selecteren van het juiste vliegtuig op maat
– afhankelijk van de grootte van de groep
– de keuze van geschikte bestemming en vluchttijden
– de keuze van het service pakket aan boord van het vliegtuig
– de grondafhandeling voor uw vluchten
– 24/7 ondersteuning

Plaats hier uw aanvraag voor een afspraak:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.