Calabrië

ScreenHunter_30 Mar. 03 13.44Panoramische vergezichten vanaf  onbekende wegen over de bergen van de Aspromonte, de kristalheldere Thyrreense Zee, de Eolische Vulkaaneilanden en Sicilië. Onovertroffen luxe voor de sportieve natuurliefhebbers met een zwak voor de echte Italiaanse cultuur.

In het puntje van de Italiaanse laars ligt het authentieke Calabrië. Kenmerkend voor de streek zijn baaien en stranden, blauwe zee met kristalhelder water, bergen met diepe ravijnen, woestijnachtige heuvels, dichte bossen en groene hooglanden en klaterende watervallen. Maar bovenal karakteristieke dorpen met vriendelijke bewoners die nog leven volgens de oude Italiaanse tradities. Dat alles in een region in de zuidwestelijke punt, aan de voorkant van de Laars van Italië. In het noorden wordt begrensd door de regio Basilicata, in het westen door de Tyrreense Zee en in het oosten door de Ionische Zee.

De belangrijkste toeristische plaatsen zijn Tropea en Capo Vaticano. Verder is Calabrië vooral ongerept en in de dorpen in het binnenland treft u weinig voorzieningen aan. Een trip door het binnenland is bovenal avontuurlijk. De plaatsen Scilla en Tropea zijn bezienswaardigheden. Aan de Ionische kust is Crotone een aanrader. De grotere steden zijn Cosenza, Cantanzaro en Reggio.

Tijdens uw rondreis gaat u 150 jaar terug in de tijd wanneer u door de bergen van de Aspromonte rijdt. De route die ook Giuseppe Garibaldi destijds met zijn 20.000 roodhemden aflegde om voor de eenwording van Italië te strijden en waarbij hij zwaar gewond raakte.

U bevindt zich in een groot Grieks-Romeins theater, terug in de tijd. Als dat geen uitdaging is!

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.