Business Events

DSC06496U wilt een zakelijk evenement of incentive organiseren dat staat als een huis.

Op een bijzondere bestemming of locatie. Met een verrassende en inspirerende ambiance en omstandigheden. En met zekerheid een onvergetelijke ervaring en beleving voor alle deelnemers.

Een evenement of uitstap biedt een uitgelezen kans om u en uw onderneming te profileren. Omdat u zuinig bent op uw waardevolle klanten en langdurige relaties, op uw dealernetwerk, op uw vaste leveranciers of op uw personeel en management. U kiest en gaat voor een verrassende, inspirerende bestemming. Zijn dit voor u herkenbare en ambitieuze uitdagingen? Iets waarvoor u zelf ook instaat?

Welnu:
– is een keuze tussen zelf organiseren of samenwerken een optie
– is het een idee om samen creatieve plannen te bedenken en uit te werken

En:
– alleen gaat wellicht sneller maar samen komen wij verder
– onze kennis, expertise en vakmanschap staan garant voor kwalitatieve en bijzondere beleving

Voor een incentive, voor een zakelijk evenement, voor een business meeting, voor een personeel- of jubileumuitstap. Wij organiseren voor u de beste bestemming en locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen en eisen.

World_MapGrote kans dat wij samen slagen. Samenwerken werkt…….

Maak van een doelstelling een bestemming!

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.