Boedapest

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoor sommigen is het liefde op het eerste gezicht, anderen gaan pas na een wat langer verblijf van Boedapest houden. Maar iedereen is het er over eens dat Boedapest één van de mooist gelegen steden ter wereld is.

Deze grote metropool met twee miljoen inwoners wordt door de Donau in tweeën gedeeld. Gaat u met de rivier stroomwaarts dan rijzen op de rechteroever de heuvels van Boeda op en ziet u aan de andere kant het vlakke Pest op de linkeroever. Het panorama langs de Donau is door de UNESCO op haar Werelderfgoedlijst geplaatst. Als u in de avonduren de verlichte stad ziet, dan begrijpt u meteen waarom.

Deel twee van een bezoek wordt wandelend doorgebracht in de middeleeuwse burchtwijk, langs de historische Matthiaskerk, het fraaie Vissersbastion en het imposante koninklijke paleis. De metro bracht ons aansluitend naar het Heldenplein, een indrukwekkend openlucht museum, getuige van een veelbewogen Hongaarse geschiedenis. Na een verfrissend drankje op het terras van het fameuze restaurant GUNDEL gaan wij, met de oudste metro op het Europese continent, op weg naar het hotel voor de nacht, het SOFITEL BUDAPEST CHAIN BRIDGE . Gelegen in het centrum van Boedapest, aan de Donau-oever met een adembenemend panorama over de Kettingbrug en over Boeda. Voor het diner is onze keuze gevallen op het hippe & trendy boot-restaurant SPOON, met een vooral ’s avonds, bijzonder uitzicht over de feestelijk verlichte stad. Genieten van een zeer smaakvol diner op het dakterras van de boot. Natuurlijk met een glas heerlijke Hongaarse wijn.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.