Bleisure

BleisureDe grenzen tussen werk en vrije tijd vervagen. We werken op meerdere plaatsen. Wij vullen werktijden felexibel in, en dus ook onze privétijd.  

Steeds meer ondernemers bieden secundair en als verzet vrijetijdsactiviteiten aan. Ook worden relax activiteiten toegevoegd aan een zakenreis, want ja, als je toch in bijvoorbeeld Vietnam bent..

Het koppelen van een zakelijke trip aan enkele dagen persoonlijke vakantie is een snel groeiende trend. Onlangs verricht onderzoek toont aan dat steeds meer internationale reizigers een vakantieverblijf koppelt aan een zakelijke trip. Van deze groep maakt ongeveer de helft  de break samen met hun partner of gezin.

Deze combinatie van zakelijk en privé reizen wordt bovendien steeds aantrekkelijker door de mogelijkheden die luchtvaartmaatschappijen bieden om de opgebouwde bonussen van de diverse spaarprogramma’s van de zakelijke reiziger te verzilveren voor meereizende familieleden.

Maatwerk in ontdekken en beleven.
The best Travel Experiences

Plaats hier uw aanvraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.