Berlijn

OLYMPUS DIGITAL CAMERABerlijn is een stad die je meteen in z’n greep neemt; de stad heeft een indrukwekkend verleden van glorie en verval en sinds de eenwording is de stad weer helemaal in.

Berlijn is een stad die het qua levendigheid op kan nemen tegen Londen of Parijs. Door zijn oostelijke ligging en 50 jaar Russische invloed heeft het cultureel en culinair veel Oost Europese trekjes, wat de stad extra boeiend maakt. Ook het Pruisische verleden draagt de stad met trots met zich mee. De historische gebouwen aan Unter den Linden getuigen van dat rijke verleden. Het moderne en architectonisch interessante Potsdammerplatz en de vernieuwde Reichstag tonen u hoe de Berlijners nu hun geschiedenis schrijven. Uit de vele musea valt moeilijk te kiezen.

Naast alle cultuur is Berlijn vooral een heel gezellige stad waar het goed winkelen is maar waar je ook goed en voordelig kunt eten en tot laat in de nacht uit kunt gaan in de vele gezellige kroegen en theaters. Door het uitgebreide openbaar vervoersnet kunt de stad en zijn omgeving ook heel goed zelf verkennen.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.