Belgrado, geweldige bestemming

BelgradoWaarom Belgrado, inderdaad? Zijn het de mensen of de cultuur? Is het de eeuwenoude architectuur? De manier van leven en gastvrijheid? Het klimaat? Of de talrijke bezienswaardigheden?

Het is ongetwijfeld de optelsom van al die aspecten die garant staan voor een uitzonderlijke mix van oosterse sfeer en westerse verfijning.

Belgrado is enerzijds een stad met een modern heden waar hard wordt gewerkt aan een nieuwe toekomst. Maar ook een stad met een inktzwart verleden uit de meerdere oorlogen die er uitgevochten werden. De stad is meer dan 2000 jaar oud en heeft dientengevolge een heel rijke geschiedenis die dagelijks te zien is in het levendige straatbeeld. De stad in een totaalbeeld vangen kan vanaf het hooggelegen Fort van Begrado. Het bijzondere uitzicht geeft een compleet beeld van de stad.

De wijken Skardarlija en Dorcol zijn geliefd om de vele restaurants en taveernes. Tijdensbelgrado 2 het eten wordt er vaak live oude Servische liedjes gespeeld. Ook het bruisende nachtleven maakt de stad zeer aantrekkelijk.

Belgrado is in minder dan 2,5 uur vliegen prima bereikbaar vanaf Amsterdam en Eindhoven. De luchthaven van aankomst ligt bovendien op slechts 15 kilometer van het stadscentrum.

Doordat er in 1999 nog bommen op Belgrado vielen is de stad nog nauwelijks ontdekt door ontdekkingsreizigers. Het is daarom dat Belgrado een geweldige bestemming is!

Wordt dit uw eerst volgende bestemming? Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.