Bedrijfsuitstap

dublinOver de vraag of een bedrijfsuitstapje een blijvende bijdrage levert aan uw ondernemingsdoelstellingen wordt al jaren gediscussieerd. Samenwerking en targetsetting moeten op de werkvloer al goed geregeld zijn, zeggen veel uitvoerende managers. Enkele dagen op reis zou daar weinig aan veranderen.

De voordelen van een bedrijfstrip zitten vooral in verbetering van de onderlinge verhoudingen en het gevoel van betrokkenheid. Bij uw relaties en dealers, het management en het personeel. Dus een betaalbare investering waard zou je zo zeggen. Voor en door alle betrokkenen.

Betaalbare kwaliteit leveren is onze core business. Een ( buitenlandse ) bestemming voor een uitstapje voor genoemde doelgroepen wordt door uw eigen inbreng passend, persoonlijk en uniek. Geef de reis mogelijk iets inhoudelijks mee, zodat het tegelijkertijd ook een investering in opleiding, innovatie of marktbewerking is. In een inspirerende omgeving. Ver weg dichter bij elkaar.

Maak van een doelstelling een bestemming! Een uitdaging voor u en voor ons.

 

Plaats hier uw ( aan ) vraag: World_Map


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.