Bedrijfsfeest

bedrijfsfeestTeambuilding activiteiten, gezellige bedrijfsborrels, grootse personeelsfeesten of tot in de puntjes verzorgde relatiedagen: wij geven elk bedrijfsfeest voorzien van een magisch tintje.

Natuurlijk zijn er allerlei mogelijkheden om uw bedrijfsfeest een spectaculaire invulling te geven.

De activiteiten bestaan veelal uit een combinatie van een betoverende locatie met entertainment en muziek, spannende attracties die exclusief tot uw beschikking staan en heerlijk eten en drinken. U kunt kiezen uit verrukkelijke themabuffetten, een heerlijk barbecuebuffet of een uitgebreid betoverend warm en koud buffet.

Natuurlijk is het mogelijk een voorstel op maat te maken. Breng ons van uw wensen op de hoogte en wij toveren uw ideale bedrijfsfeest.

Maak van een doelstelling een bestemming! Een uitdaging voor u en voor ons.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.