Azoren

azorenDe tot Portugal behorende archipel ligt midden in de Atlantische Oceaan, halverwege Europa en Amerika. Wie op zoek is naar adembenemende landschappen, weelderige vegetatie, originaliteit en rust, heeft hier een bijzonder geschikte reisbestemming gevonden.

De Azoren bestaat uit een groep van negen eilanden waarvan São Miguel de grootste is. Het parlement zetelt in de grootste stad Ponta Delgada. De hoofdstad is Angra do Heroismo. De andere eilanden zijn Corvo, Flores, Faial, Pico, São Jorge, Graciosa, Terceira en Santa Maria. Al deze eilanden zijn bewoond.

De Azoren zijn niet heel erg toeristisch wat het een meer dan ontspannende bestemming maakt. De meeste bezoekers komen om van het natuurschoon te genieten. Bovendien is het walvis spotten een steeds populairder wordende bezigheid.

In de periode mei-september is het festival seizoen met tal van religieuze processies en culturele evenementen opgedragen aan patroonheiligen, de zee en de walvisjacht.

Door de ligging in een atmosferisch hoge druk gebied is het klimaat altijd zacht en aangenaam afgewisseld met stevige buien. De weerswisselingen kunnen zich zo snel opvolgen dat je wel kunt spreken van vier seizoenen in één dag. De grote vochtigheid op de Azoren heeft als bijkomstigheid dat het een schitterde groene eilandengroep is. De vulkaan Ponta do Pico op het eiland Pico is met 2300 meter het hoogste punt van Portugal.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.