Argentinië en Chili

Argentinie Kiezen uit het beste van twee werelden voor een rondreis door Argentinië en Chli. Een reis maken naar dit deel Zuid Amerika betekent een keuze maken tussen beleven en ontdekken.
Bij beleven denken wij vooral aan het zuidelijk gelegen Patagonië als speerpunt van de rondreis. Bij ontdekken ligt het accent van de reis meer op het noorden en met name de Atacama woestijn als hoogtepunt.

Two of a kind, zoek de verschillen.

Beleven in Argentinië & Chili:
Buenos Aires als de temperamentvolle ingang en gangmaker van Argentinië. Kleurrijke barrio’s, melancholische cafés en de zwoele tango staan garant voor dagenlang vertier en vermaak.Verfrissend hoogtepunt op de grens van Brazilië en Paraguay zijn de Iguazu watervallen. Een tropische stortvloed en douche van nevel van waterdeeltjes zijn een rijke voedingsbodem voor orchideeën en een speelplaats voor papagaaien, kolibries en toekans.Vuurland in het uiterst zuidelijke puntje van Argentinië, met het Tierra del Fuego National Park en het vermaarde Beaglekanaal, biedt een unieke en adembenemende natuur. Vanuit Ushuaia, de meest zuidelijke stad op de wereld, vertrekken met regelmaat expeditie schepen naar Antartica.Het meren gebied halverwege Argentinië en Chili vormt een mooie groene landstrook met vulkanen, bossen en uitgestrekte binnen wateren.chili-219x190

Ontdekken in Argentinië & Chili:
Salta is de uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door het noordwesten van Argentinië. Gekleurde bergen, huizenhoge cactussen, wijngaarden, oude Incastadjes en vreemde rotsformaties zijn de ingrediënten voor een unieke rondreis.Mendoza is een van de grootste Argentijnse steden midden in een woestijngebied en aan de voet van de besneeuwde toppen van de Andes. Rondom de stad groeien druiven op uitgestrekte wijnvelden. Het leven smaakt hier zoet.In het uiterste noorden van Chili, tegen de grens met Peru, ligt Lauca National Park.De omgeving van is één van de ruigste gebieden in Chili. Een vulkaanlandschap met schilderachtige Andesdorpen en kuddes lama’s of alpaca’s.De raadselachtige Moai-beelden maakten Paaseiland wereldberoemd, maar de bewoners, het klimaat, de eilandmentaliteit en het unieke vulkaanlandschap maken dit eiland tot een ware droom bestemming.

Plaats hier uw aanvraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.