Andorra

andorraAndorra is een uitdagende reisbestemming voor reizigers die het leven willen vieren. Een reisdoel voor het organiseren van een incentive of een evenement. Met ongekende mogelijkheden in zowel de zomer als ook de winter.

Andorra is een klein bergstaat, midden in de Pyreneeën op de grens van Frankrijk en Spanje. Het oudste staatje van Europa ( sinds 1288 ) is vooral bekend als een shopping walhalla vanwege de belastingvrije winkels.

De natuur is overweldigend, met zijn pittoreske bergtoppen, meren, valleien en rivieren. In de zomer nodigen de schitterende bergen uit voor een heerlijke wandeling langs kristalheldere bergmeren en door groene valleien. In de winter verandert Andorra in een wit landschap met uitstekende wintersport mogelijkheden. Het bijna 200 km2 skigebied van Andorra, de Grandvalira, telt maar liefst 65 onderling met elkaar verbonden andorra01bergtoppen met uitdagende pistes.

Andorra is een bestemming met een prima infrastructuur van 4 – en 5-sterren hotels met uitstekende restaurants en uitzonderlijke locaties om speciale evenementen te organiseren en te vieren. Verder biedt een bruisende nachtleven een groot aanbod van bars en clubs, in de stad maar ook hoog in de bergen voor een gezellige après-ski!

Traditionele dorpjes met musea en kerken ontsluiten de geschiedenis en cultuur van de bewoners.

Het leven vieren op grote hoogte……..


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.