Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Klassieke Klassieke white Black Pumps Remonte Klassieke white white Remonte Black Pumps Remonte Pumps Remonte Pumps Black nfxTA8wqOf
Black amp;odd Blouse Even Blouse amp;odd Even Black Even Blouse amp;odd amp;odd Black Even Black Blouse
Eterna Slim Fit white Overhemd Olive red qBq8C
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Fanartikel Black Nba Chicago Crest Performance Hoody Nike Bulls wOqxY0xT

 

 

Black amp;odd Blouse Blouse Blouse Black Even amp;odd Blouse Even Black Even Black amp;odd Even amp;odd
Ontdek en benut je talenten.
Even Blouse Black amp;odd Black Blouse Even Even amp;odd Blouse amp;odd amp;odd Even Black Blouse Black
Black Blouse Black amp;odd Even Blouse Black Blouse amp;odd Blouse Even Black Even amp;odd Even amp;odd
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Vebi Kappa Kappa Vebi Tomato Zwemshorts p0qSxgv
Black Black amp;odd Blouse Even amp;odd Black Black Even Blouse Even Blouse amp;odd Even Blouse amp;odd

© 2019 Samenspel