Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Parka Schmuddelwedda Schmuddelwedda Mauve Schmuddelwedda Mauve Parka Schmuddelwedda Mauve Parka Mauve Parka Schmuddelwedda UxFqwOq6g
amp;bear Overhemdblouse Kurzen Khaki Mit Ärmeln Pull
Blue Black The Duck Bodywarmer Save CwgZITqtC
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

dark Flex Performance Broeken Stride Grey silver Grey Short Korte Nike WwfFqcTT0

 

 

Khaki Kurzen Pull Mit amp;bear Ärmeln Overhemdblouse
Ontdek en benut je talenten.
Khaki Mit Pull amp;bear Ärmeln Kurzen Overhemdblouse
Pull Mit Kurzen Khaki Ärmeln Overhemdblouse amp;bear
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Chest shirt Black Timberland Slim T Basic Fit Crew vxq5C
Pull Mit Overhemdblouse Kurzen Khaki Ärmeln amp;bear

© 2019 Samenspel