Agro toerisme

Between-Inle-and-KalawAgrotoerisme is een vorm van recreatie op het agrarische platteland. Het is een van de snelst groeiende reis niches in de wereld.

Het ontdekken, bezoeken en verblijven in een landelijke omgeving en tussen lokale gemeenschap die bezig is met hun dagelijks werk. Met het produceren van producten die het land en haar bevolking al generaties lang op authentieke manier voortbrengt.

Laat u verrassen door de agrarische tradities van grote delen van Azië. Backs to the sun, Faces to the soil. Reis met ons over het platteland van Indochina en ga terug in de tijd. Noeste handenarbeid voorzien in primaire levensbehoefte onder omstandigheden zoals onze grootouders die ook hebben gekend.

U Mundu, jouw wereld. Beleven is leven.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.