Adrenaline en Teambuilding

MBP-Bastiaans-02 kleinPorsche Circuit Experience

Bezorg uw medewerkers, partners of klanten een onvergetelijke dag met de Porsche Circuit Experience. Neem plaats achter het stuur van de Porsche’s 911 en scheur over het F1-circuit van Francorchamps, het spectaculaire Circuit Zolder of het heuvelachtige Circuit Park Zandvoort. Tem de paardenkrachten van deze volbloed en ervaar de ongeëvenaarde rijeigenschappen van deze legendarische sportwagen.

De Porsche’ s zijn voorzien van rol kooi, raceonderstel, race remsysteem incl. ABS en “flipper” aan het stuur om te schakelen. Uiteraard allemaal onder de deskundige begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Motiveer uw personeel op een originele manier.

Teambuilding en target setting op een gezellige manier? Omdat uw medewerkers en de manier waarop zij samenwerken de sterkte van uw bedrijf bepalen. Op naar een nog betere samenwerking in de toekomst. Met en voor elkaar. Wij geven u teambuilding ideeën waar jong en oud enthousiast van worden. Vaak met een vleugje competitie. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een advies en arrangement op maat.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:World_Map


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.