Abu Dhabi

Abu DhabiAbu Dhabi is een zonzekere bestemming om te genieten van een luxe vakantie. Prachtige strandhotels voorzien van alle luxe en comfort. De aanwezigheid van de magische woestijn, oude forten en grote moskeeën.  En een adembenemende skyline van futuristische gebouwen. Opkomend uit de woestijn en uit de Golf.

Abu Dhabi is een stad zonder geschiedenis. Rond 1900 telde de stad slechts 10.000 inwoners die een bron van inkomsten hadden door de parelvisserij. De omslag kwam toen er in 1958 olie werd ontdekt onder de immense woestijnvlakte. Van armoede naar de een van de rijkste plaatsen op deze aarde. Oude laagbouw wordt vervangen door immense gebouwen van moderne architectuur. Abu Dhabi heeft lange tijd in de schaduw gestaan van Dubai. Maar er ontstaat een kentering. Vooral ook omdat het accent steeds meer op het toerisme komt te liggen. Getuige zijn Ferrari World, een pretpark met de snelst gelanceerde achtbaan ter wereld. En wat te zeggen van een Dhow cruise. U vaart langs de oevers van de stad onder het genot van een heerlijk diner op een traditioneel Arabische boot. Op twee uur rijden ligt Liwa Oasis. Vijftig dorpjes midden in de woestijn waar u kunt kennismaken met de oude tradities van de lokale bevolking. Heerlijk relaxen kunt u langs de 400 km lange kuststrook voor een heerlijke strandvakantie.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.