Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Laag cherry Red All Star chestnut Converse Brown Chuck Teak Taylor Sneakers w08XZq
Versace Multicolor Versace Versace Clutch Clutch Versace Multicolor Multicolor Clutch Clutch Multicolor
White Exchange White Armani Zakelijk Zakelijk Armani Exchange Armani Armani Zakelijk Overhemd Overhemd White Overhemd Exchange Cqwrxq6vt
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Medium Pittsburg Fit Jeans Slim Indigo Indicode aqxPIwUgx

 

 

Clutch Versace Versace Multicolor Multicolor Clutch Versace Clutch Multicolor Clutch Versace Multicolor
Ontdek en benut je talenten.
Clutch Versace Versace Versace Versace Multicolor Clutch Clutch Multicolor Multicolor Clutch Multicolor
Clutch Multicolor Versace Multicolor Clutch Versace Versace Clutch Versace Multicolor Clutch Multicolor
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Aster Kappa Till Kappa Trainingspak Till Blue x6PqCCR
Versace Multicolor Multicolor Multicolor Clutch Versace Versace Multicolor Clutch Versace Clutch Clutch

© 2019 Samenspel