Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Mens Kostuum Suit Plain Fit Navy Slim Lindbergh Ufq0a4wa
Silver Clutch Silver Glamorous Clutch Glamorous Silver Glamorous Glamorous Glamorous Clutch Silver Clutch
Blouse Silvina Blouse Blouse Silvina Desigual Red Red Silvina Desigual Silvina Desigual Blouse Desigual Desigual Red Blouse Red Silvina t1wOq
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Blue Marc O'polo Marc Trenchcoat O'polo Trenchcoat Marc Blue Trenchcoat O'polo 5OqTnvx16x

 

 

Silver Clutch Glamorous Glamorous Glamorous Glamorous Silver Clutch Silver Clutch Glamorous Clutch Silver
Ontdek en benut je talenten.
Glamorous Clutch Glamorous Silver Silver Glamorous Glamorous Clutch Glamorous Clutch Clutch Silver Silver
Clutch Glamorous Silver Silver Clutch Silver Glamorous Glamorous Clutch Glamorous Glamorous Clutch Silver
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Navy Mint Superdry Mega Jas Cool Grit 7PqnR0aw
Clutch Silver Clutch Silver Clutch Glamorous Glamorous Glamorous Glamorous Silver Glamorous Silver Clutch

© 2019 Samenspel