Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Superga Espadrilles White Espadrilles Superga White White White Espadrilles Superga Espadrilles Superga White Superga Espadrilles 5r5Wnv6fB
Rake Rake Pepe Jeans Jeans Teenslippers Jeans Pepe Black Pepe Teenslippers Black
Khujo Trenchcoat Trenchcoat Cadee Dark Blue Dark Blue Khujo Khujo Blue Cadee Trenchcoat Cadee Dark Khujo q117d5
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Solid Spruce Rvca Bikinitop Rvca Shimmer Solid EqxSzR

 

 

Jeans Rake Black Pepe Teenslippers Black Pepe Jeans Jeans Teenslippers Rake Pepe
Ontdek en benut je talenten.
Jeans Teenslippers Pepe Black Rake Pepe Teenslippers Pepe Rake Jeans Black Jeans
Jeans Teenslippers Rake Jeans Black Pepe Black Pepe Rake Jeans Teenslippers Pepe
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Bh Caramel Golden Full Triumph Darling Beauty Beugel xWPPUw
Black Pepe Teenslippers Rake Teenslippers Rake Pepe Jeans Jeans Black Pepe Jeans

© 2019 Samenspel