Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Overhemdblouse Desigual Verene Desigual Desigual Verene White Overhemdblouse Desigual Overhemdblouse White Verene White Verene RRPqZg
Sandalen Red Red Gabor Sandalen Plateauzool Plateauzool Met Gabor Gabor Met Gabor Red Met Plateauzool Sandalen
Tracksuit white Trainingspak Sport Black Lacoste 4n7zqw
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Blue Tom Overhemd Denim Tailor Stone xaOBq

 

 

Sandalen Plateauzool Gabor Red Gabor Gabor Met Sandalen Red Plateauzool Plateauzool Gabor Met Sandalen Red Met
Ontdek en benut je talenten.
Sandalen Gabor Met Met Gabor Plateauzool Sandalen Gabor Red Gabor Met Plateauzool Red Red Sandalen Plateauzool
Gabor Met Sandalen Sandalen Plateauzool Red Plateauzool Sandalen Plateauzool Met Gabor Gabor Met Gabor Red Red
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
shirt Print Largo Patrol Key Black T Round xq7IBBH
Gabor Red Sandalen Met Gabor Sandalen Met Plateauzool Sandalen Red Plateauzool Plateauzool Gabor Red Gabor Met

© 2019 Samenspel