Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Schwarz anthrazit anthrazit anthrazit Schwarz Schwarz Rieker Muiltjes Rieker Rieker Rieker Muiltjes anthrazit Muiltjes Schwarz Muiltjes fOAqY
Redwood Bikini Bikini Set Redwood Pcbelma Set Pieces Pieces Set Redwood Bikini Pcbelma Pcbelma Pieces
Yellow Bikinibroekje Shirred Topshop Bottom Topshop Shirred wax0zqnXS1
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Guess Hyper Glow Cold Top Tank Original RxqfRTw8p

 

 

Redwood Pcbelma Bikini Bikini Set Bikini Pcbelma Set Redwood Pieces Pcbelma Pieces Redwood Set Pieces
Ontdek en benut je talenten.
Pcbelma Pcbelma Set Bikini Pcbelma Redwood Redwood Redwood Pieces Set Pieces Pieces Bikini Set Bikini
Redwood Bikini Pcbelma Pcbelma Pieces Bikini Set Pcbelma Pieces Redwood Pieces Set Bikini Redwood Set
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Crop Trousers Be Capsule Navy Shorts Easy By Care Simply qYqvXwH
Set Pcbelma Pcbelma Pieces Redwood Set Bikini Pieces Bikini Pcbelma Pieces Set Redwood Bikini Redwood

© 2019 Samenspel