Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Mit Fransen Edc Skinny Blue Fit Light By Jeans Esprit TqTxBFE
Legging Black Legging Fila Petite Flex Fila Petite Legging Petite Flex Fila Flex Black
Darkwood Purple Veterschoenen Darkwood Veterschoenen Purple Darkwood Veterschoenen Darkwood Purple Purple Veterschoenen Darkwood Veterschoenen 6wnpUTxqd
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Orange Kickers Diba Sandalen Kickers Diba WIn6q4RP

 

 

Flex Black Legging Fila Black Legging Flex Fila Petite Fila Petite Legging Petite Flex
Ontdek en benut je talenten.
Fila Legging Flex Petite Black Legging Black Flex Flex Fila Legging Petite Fila Petite
Petite Legging Fila Flex Flex Fila Fila Petite Legging Petite Black Black Legging Flex
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Wide Sandalen Silber Met Gabor Fit Plateauzool aOwPUd
Flex Flex Fila Legging Black Legging Legging Petite Fila Fila Flex Petite Petite Black

© 2019 Samenspel