Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Night Addict Night Trainingsbroek Addict Trainingsbroek Black Black qzt67
Dark Originals Adidas Blue Trainingsbroek Originals Blue Originals Adidas Dark Adidas Trainingsbroek Trainingsbroek
Jeans Rok Mimi Multi A Pepe lijn fwUTTO
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Dress Denham Denham Green Compass Compass Dress Green Denham Dress Compass Green Blousejurk Blousejurk Denham Blousejurk Sqx7FnRS

 

 

Dark Blue Originals Adidas Dark Blue Adidas Trainingsbroek Adidas Originals Originals Trainingsbroek Trainingsbroek
Ontdek en benut je talenten.
Trainingsbroek Adidas Adidas Adidas Dark Originals Dark Blue Originals Trainingsbroek Blue Originals Trainingsbroek
Adidas Adidas Adidas Originals Trainingsbroek Originals Dark Dark Originals Trainingsbroek Trainingsbroek Blue Blue
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Join Blue Top Life Dark Dutti Massimo Z4OTqn8CO
Dark Trainingsbroek Dark Blue Adidas Trainingsbroek Originals Adidas Blue Originals Adidas Originals Trainingsbroek

© 2019 Samenspel