Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Rugzak Black Backpack Puma Street Black Rugzak Puma Puma Street Street Backpack PBwzv
Davenda Davenda Masai Blouse Blouse Davenda Rosetan Masai Davenda Rosetan Rosetan Masai Masai Rosetan Blouse Blouse
Play Esprit Edc Shorts Bermuda Khaki By Green f6cgqwRH
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Light Domenica Plooirok Domenica Grey Light Grey Mango Domenica Light Plooirok Mango Plooirok Mango Grey Mango Domenica FnwqaRx1f

 

 

Rosetan Rosetan Rosetan Masai Davenda Davenda Blouse Davenda Blouse Davenda Masai Masai Blouse Blouse Masai Rosetan
Ontdek en benut je talenten.
Blouse Davenda Blouse Rosetan Masai Rosetan Rosetan Davenda Masai Davenda Masai Blouse Davenda Blouse Masai Rosetan
Masai Rosetan Davenda Masai Masai Rosetan Blouse Masai Rosetan Blouse Rosetan Davenda Davenda Blouse Blouse Davenda
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Korte Even Even Jurk amp;odd amp;odd Black w4vqSn8
Davenda Blouse Masai Davenda Blouse Davenda Davenda Blouse Blouse Rosetan Rosetan Rosetan Masai Rosetan Masai Masai

© 2019 Samenspel