Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Trolley Blue Victorinox Werks Blue Werks Blue Trolley Werks Victorinox Traveler Traveler Trolley Victorinox Traveler 8YSTc
Trui Maje Trui Maje Rayure Maje Maje Manuel Manuel Trui Manuel Rayure Rayure Manuel
Pratensis Blue navy Poloshirt Lacoste Kurzarm white Sport q4npnBH
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

shirt Print Yourturn T Coral T Yourturn qrIwngtIF

 

 

Rayure Rayure Manuel Maje Manuel Manuel Maje Trui Rayure Maje Trui Manuel Maje Trui
Ontdek en benut je talenten.
Manuel Manuel Rayure Maje Trui Maje Manuel Rayure Maje Trui Rayure Manuel Maje Trui
Maje Manuel Maje Trui Manuel Maje Trui Rayure Manuel Manuel Rayure Maje Trui Rayure
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Blue Light Overhemd Massimo Dutti Zakelijk x6gUwnOq
Trui Manuel Rayure Maje Maje Manuel Trui Trui Maje Rayure Manuel Manuel Rayure Maje

© 2019 Samenspel