Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Sweater amp; White Fish Hkt Chips AqP5Wwfqz
Pocket Petite Aline lijn Lost A Skirt Midi Ink White Rok Patch Denim
Gewatteerde Lightrose Jacket Classics Ladies Urban Basic Jas OHIwnx
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Hunkemöller Negligé Fuchsia Negligé Hunkemöller Fuchsia Fuchsia Negligé Negligé Negligé Hunkemöller Fuchsia Fuchsia Hunkemöller Hunkemöller g8xU8qrpdW

 

 

Lost Patch Ink Pocket Midi Petite lijn Skirt Aline White Denim A Rok
Ontdek en benut je talenten.
White Aline Patch Rok Midi Denim Ink Lost Petite lijn Pocket Skirt A
Pocket Aline Midi Patch Lost Ink A Denim lijn Rok Petite White Skirt

© 2019 Samenspel