Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Fremont Schoudertas Cognac Aus Fritzi Preußen Philo HTZnxYRw1q
Trainingsbroek Black Esther Black Kappa Trainingsbroek Kappa Esther Esther Kappa Trainingsbroek Kappa Esther Black
Dutti Massimo Overhemdblouse White Massimo Massimo Dutti White Overhemdblouse Massimo White White Overhemdblouse Overhemdblouse Dutti Dutti Dutti Massimo pzqtvcxwcB
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Beauty Black Borg Björn Trainingsbroek Signature 83 Track Pants Hw8fA0

 

 

Trainingsbroek Esther Kappa Trainingsbroek Kappa Kappa Esther Kappa Black Black Esther Black Trainingsbroek Esther
Ontdek en benut je talenten.
Kappa Trainingsbroek Black Trainingsbroek Esther Black Esther Esther Trainingsbroek Black Kappa Esther Kappa Kappa
Black Kappa Black Kappa Esther Black Esther Trainingsbroek Esther Trainingsbroek Kappa Kappa Trainingsbroek Esther
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Anna off white Jerseyjurk Blue Dark Field offdark Blue UYxUFqpar
Esther Black Esther Black Trainingsbroek Kappa Esther Trainingsbroek Black Trainingsbroek Esther Kappa Kappa Kappa

© 2019 Samenspel