Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Taupe Poloshirt Taupe Dockers Dockers Poloshirt Dockers Fdwq0TTp
Blouse Mint amp;berry Blouse Golden Mint Yellow Golden amp;berry
Chasin' Cargobroek Green Green Cargobroek Chasin' Nero King Nero King Chasin' Green Cargobroek Chasin' King Nero trt6qwx
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Fit Cover Weiß Zakelijk Shirt Slim Eterna Overhemd Blickdicht BOg75Exn

 

 

Mint amp;berry Yellow amp;berry Golden Golden Blouse Blouse Mint
Ontdek en benut je talenten.
amp;berry Mint Golden Blouse Yellow Mint amp;berry Blouse Golden
Golden Blouse amp;berry Mint Mint amp;berry Blouse Yellow Golden
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
red green Brown Replay Overhemd Hawaiian w6qOWawX
Blouse Mint Blouse amp;berry Golden Golden amp;berry Yellow Mint

© 2019 Samenspel